0

Labi shkruan fjalët më me vlerë për ditëlindjen e gruas.

Labi është një ndër emrat më të dalluar për punën dhe përkushtimin që ka në profesionin e tij.

Ai me postime të shumta qëndron shpesh në krye të mediave rozë, shkruan Kosovarja.

Sot, derisa feston ditëlindjen gruaja e tij moderator ka shkruar fjalët më të mira për të.

‘Vitet po kalojnë por ne nuk plakemi, sepse kemi ende shumë dashuri që ti japim njëri tjetrit. Urime ditëlindja gru, festofsh gjithmonë me ne! Unë dhe Rroa të duam shumë’, janë fjalët e tij përballë imazhit.

Theksojmë, çifti janë prindër të një vajze.

SHPËRNDAJE