0

Learta tregon se në cilin vend është gjumi më i mirë.

Learta që nga dita kur është bërë nënë kujdeset për çdo detaj për të bijën.

Me postime të shumta, ajo gjithmonë tërheqë vëmendje duke kaluar shpesh në lajm, shkruan Kosovarja.

Në këtë imazh të fundit, me një foto bashkë me të bijën Learta shkruan që gjumi më i mirë është pranë nënës.

Sigurisht, këtë e ka vërtetuar kur ka fjetur bashkë me nënën.

Theksojmë, tashmë Learta dhe Kushtrimi janë prindër të dy fëmijëve.

SHPËRNDAJE