0

Këta janë babai e vëllai i Qendreses së Labit.

Qendresa Bajrami është mjaftë e njohur dhe e tillë u bë që kur u lidh me moderatorin Labinot Gashi.

Qendresa dhe Labi përbëjnë një çift mjaftë simpatik, e ata gjjthashtu janë prindër të një vajze.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/qendryyy-mp4″]

Labi e Qendresa deri më tani nuk e kanë parë të udhës që ta prezantojnë per publikun të bijen e tyre, së ciles po ia ruajnë privatësinë, shkruan Kosovarja.

Por, Qendresa sot me 28 nëntor ka vendosur të na njoftoj me vëllain dhe babain e saj, që janë edhe personat më të dashur për të.

SHPËRNDAJE