0

Meda është një nga këngëtarët më të njohur të muzikës popullore.

E kemi njohur një pjesë të mirë të familjes së këngëtarit Meda. Gruaja dhe fëmijët e tij shpesh gjejnë vend edhe në media, shkruan “Kosovarja”.

Edhe nëna e babai i këngëtarit të njohur shpesh kanë gjetur vend në media. Me pak fjalë, një pjesë e mirë e familjes së Medes tashmë janë të njohur.

Tani, ku njohim edhe me vëllain e këngëtarit, Dinin.

Meda, me të drejtë thotë se si vëllai nuk është askush. Dhe, kjo është një e vërtet e madhe, apo jo?

SHPËRNDAJE