0

Në episodin e djeshëm është transmetuar edhe ditëlindja e konkurentes së “Përputhen”, Sindi Loci.

Të gjithë e uruan Sindin por ata që morën vëmendje ishin Loco dhe Murati të cilët i kishin blerë asaj trëndafila, njëri të bardhë e tjetri të kuq.

Me rastin e ditëlindjes së konkurrentes Murati i kishte blerë një buqetë të bukur me trëndafila të kuq kurse në anën tjetër Loco solli një buqetë me trëndafila të bardhë.

Kur u pyet nga Sindi se përse Loco nuk i kishte marrë trëndafila klasikë të kuq, ai tha se kishe një parandjenjë se Murati do të sillte pikërisht ata.

Pamje…

SHPËRNDAJE