0

Ndërhyrjet kirurgjike janë hyr në modë viteve të fundit.

Këtë mund ta kuptojmë përmes imazheve që janë publikuar vite më parë, në të cilat shohim se figurat publike kanë pësuar ndryshime drastike.

As më pak e as më shumë ‘pre’ e këtyre ndryshimeve u bë edhe Arta Bajrami, e cila si për nga stili, po ashtu edhe pamja fizike ka ndryshuar totalisht, shkruan Indeksonline.

Në disa imazhe të viteve më parë shohim se si ishte këngëtarja, një femër e thjeshtë dhe me stil ndryshe, ndërsa tani është shndërruar në një tjetër person.

SHPËRNDAJE