0

Renee as si babi as si mami, ja me çfarë hobi po meret ajo.

Dikur ishin dyshja më e pëlqyer dhe me e komentuar, por me kalimin e viteve çifti ndanë rrugët, por një gjë do i lidh përgjithmonë e ajo është vajza e tyre , Renee, shkruan Kosovarja.

Të dy kujdesen mjaftë për vajzën e tyre, duke dashur ta edukojnë në mënyrën më të mirë.

Nora njihet si këngëtare mjaftë e zonja e njëjtë edhe Roberti ku përveç muzikës, tani kemi rastin ta shohim edhe si moderator, shkruan Kosovarja.

Por Renee çfarë po ushtron për të ardhmen?

Ishte Roberti ai i cili ndau një imazh duke ushtruar vallëzim më e vogla e tij.

Kjo mbase në te ardhmen do të bëhet një balerinë e njohur.

SHPËRNDAJE