0

Ja ku e lë Learta vajzen derisa rregullohet në sallon bukurie.

U duk sikur Learta u tërhoq nga fokusi i medias, por jo.

Pas lindjes së vajzes, ajo e aktivizoj sërish postimin në Instagram dhe kështu u rrit edhe numri i lajmeve që bëhen për të.

Learta Jakupi, reja e Shyhrete Behlulit, ka vendosur ta freskojë pamjen dhe ti japë një vlerë të shtuar bukurisë së saj, shkruan Kosovarja.

Këto ditë Learta ka qëndtuar me orë të tëra në sallon tek kunata e saj Njomza, duke u kujdesur detaisht për pamjen e saj të jashtme.

Derisa Learta po rregullohej, Matina e vogël po qëndronte në një cep të sallonit të hallës së saj.

SHPËRNDAJE