0

“Koronado” tani 61-vjeçar, befason me pamjen.

Njëri ndër aktorët që ka lënë gjurmë nga seriali “Për ty” është Luis Felipe Tovar apo siç njihet me rolin e tij si “Koronado”.

“Koronado” në serial kishte një karakter negativ që bëri që fëmijët, trishtoheshin nga ai.

Aktori i njohur meksikan Luis Felipe Tovar tani është 61-vjeçar dhe ka dy fëmijë.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë se si duket tash aktori.

SHPËRNDAJE