0

Kur Xheri e kishte trupin në vijë.

Për shumkë është e njohur si Xheri e “RTV 21”, e programit të famshëm “Diçka po zihet”.

Ama, ka edhe nga ata që Xheraldina Vulën e njohin thjeshtë si të ëmën e Ledrit, artistit të famshëm të muzikës rep.

Gjithsesi, Xheri është figurë e njohut dhe me një karakter tejet të veçantë e magnetik, shkruan Kosovarja.
Xheraldina Vula prej shumë vitesh ka përmasa XXL, ama dikur ishte mjaftë “fit”.

Më mirë atëherë, apo tani?

SHPËRNDAJE