0

Gruaja e Korabit një bukuri e rrallë me këtë dukje.

Korab Shaqiri është një ndër emrat më të dalluar në skenën muzikore.

Ai në të shumtën e rasteve kalon në lajm përmes postimeve që bën, shkruan Kosovarja.

Vëmendje të madhe në mediat rozë, pa dyshim kanë e gjithë familja përmes postimeve që publikojnë.

Në këtë imazh të fundit, gruaja e tij me një rregullim të thjeshtë duket një nuse e dalluar dhe tejet e veçantë.

Për më shumë, vlerësojeni edhe ju.

SHPËRNDAJE