0

Është koha të njiheni me gjyshen e Rita Orës.

Rita Ora kur ka qenë ende fëmijë i vogel, bashkë me prindërit ka emigruar për në Britani të Madhe.

Por, siç edhe dihet, Rita asnjëherë nuk i ka harruar rrënjët e saj, origjinen prej nga vjen, e për çka ndihet krenare.

Këngëtarja që po prek majat në botën e muzikës dhe po bëhet një nga artistet e reja më të pasura në Angli, dje e ka pasur ditëlindjen.

Ndërkohë, sot ditëlindjen e festin gjyshja e saj, një grua zonjë e rëndë.

Urime Rites dhe gjyshes!

SHPËRNDAJE