0

Atifete Jahjaga është komentuar kohët e fundit më shumë për dukjen e saj.

Ish-presidentja ka ndryshuar goxha dukjen dhe për këtë ka marrë komente të shumta.

Megjithatë, Jahjaga vazhdon të jetë e thjeshtë dhe me stil.

Në këtë ditë pushimi, Jahjaga është parë në një market të kryeqytetit me një veshje modeste, por me stil.

SHPËRNDAJE