0

Kërkohen 200 mijë euro për shërimin e 19 vjeçares.

Familja Sherifi nga Mitrovica, po kërkon ndihmë financiare për shërimin e Nazlije Sherifit 19 vjeçare, e cila është diagnostifikuar me Glomerulosklerozë Fokale Segmentale.

Në pamundësi për të përballuar shumës prej prej 200.000 Euro për trajtimin, sigurimin e veshkës së përshtatshme dhe kryerjen e operacionit të transplantit të veshkave në Turqi, kërkohet mbështetje financiare tek njerëzit bamirës.

19 vjeçarja, e cila ka të regjistruar fakultetin e shkencave kompjuterike është rritur jetime, pa babë.

Të dhënat ku mund të dërgoni para:

Llogaria Bankare: Raiffeisen Bank Kosovo

Emri: Ilir Sherifi (Vëllau)

Nr i llogarisë: 1503001005226061

IBAN XK05

SËIFT: RBKOXKPRXXX

Nr kontaktues: 049 221 168

SHPËRNDAJE