0

Këngëtarja e njohur është ndarë nga i fejuari i saj.

Demi Lovato ka përmendur se mund të ketë një prishje të fejesës me Max Ehrich.

“Kur filloi të plakem, mendoj se jam një mbretëreshë e lindur” tha ajo.

“Vitin e kaluar unë u fejova me një burrë por nuk funksionoi. Edhe pse mendova që gjeta shpirtin binjak që mund ta kaloi jetën me të, më doli ndryshe” u shpreh ajo.

Ajo gjithashtu tha se ndihej shumë çuditshëm pas lidhjes.

“Disa nga djemtë që jam shoqëruar me ta dëshironin raporte më intime, ndërsa ky i fundit jo. Sapo më dukej që e gjeta vetën, ai nuk e vlerësonte romancën” tha ajo.

Pas ndarjes së tyre, Max pretendoi se Demi e përdori atë dhe kërkoi ndarje në mënyrë që Maxi ta linte të lirë, pa dashjen e tij

SHPËRNDAJE