0

Kaltrina Zhushi ka nevojë për ndihmën tuaj!

Ajo është diagnostifikuar me një sëmundje të rrallë.

Kjo sëmundje atakon sistemin nervor dhe vështirëson funskionimin e rregullt të trupi, shkruan ORAinfo.

Për fat të keq sëmundja nuk mund të trajtohet në Kosovë dhe ka një kosto të lartë.

Diagnostifikimi është bërë relativisht vonë dhe ҫdo vonesë më shumë rrezikon jetën e Kaltrinës.

Kaltrina ka nevojë për ndihmë, e për t’a ndihmuar atë që ta fitojë këtë betejë me sëmundjen, nevojtet kontribut.

Numri i xhirollogarisë në të cilën mund të kontriboni është:

TEB 2011000057284166 – Zalbone Zhushi

KONTRIBO EDHE TI!

SHPËRNDAJE