0

Valltarja e klubeve të natës, Donjeta Kosumi i njohur si ‘ Kallashi’ është një nga valltaret më të njohura kosovare.

Ajo është aktive në rrjetet sociale ku poston foto qoftë edhe nga jeta e saj.

Ngado që shkon dhuron spektakël, e këtë dukuri po e reflekton dhe po e përcjell edhe përmes rrjeteve sociale.

Është kjo Donjeta Kosumi e njohur tek publiku më shumë si “Kallashi” e cila po bën namin çdo ditë e më shumë me skandalet e saj.

Ndonëse është kështu, patjetër që syri ynë është mësuar që të shohë imazhe, dhe veprime nga më skandalozet nga ajo.

Por, këtë herë erdhi më ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohim, ku edhe la përshtypjen më të madhe tek ne me risinë që sjelli.

Përderisa të gjithë shfaqin adhurimin dhe dashurinë që kanë ndaj borës së bardhë, vërehet dukshëm se për Kallashin nuk vlen e njëjta gjë, pasi ajo erdhi e veshur me ngjyrë të gjelbër ku edhe na bëri të kuptojmë që nuk e simpatizon fare borën, e ku përcjelli edhe një mbishkrim i cila mori vëmendje goxha shumë nga të gjithë.

E ai ishte: “Mollë e ndaluar ka shijen mat mir”, edhe pse përkundër se kështu ajo mendon, gjithsesi se kërkonte edhe mendimin e të tjerëve, se a është e vërtetë kjo apo jo?!

SHPËRNDAJE