0

Valltarja e klubeve të natës, Donjeta Kosumi e njohur si ‘Kallashi’ është një nga valltarët më të njohura në vend.

Në mediet rozë zë vendin më të madh, duke qenë çdoherë e komentuar për çdo lëvzije dhe befasi që bën për fansat e saj.

Nga ajo çdoherë dëgjohen vetëm të reja, e edhe këtë herë ka befasuar me imazhin e radhës që ka publikuar në llogari.

Përmes imazhit në vazhdim ajo e ka zbuluar mikun e ngushtë me të cilin ndanë shtratin, e që emrin e kanë të njëjtë.

Më poshtë do të shihni se për çfarë bëhet fjalë.

SHPËRNDAJE