0

Edhe reja Gilit arrin në Dubai.

Herolina tanimë thuajse po njihet nga një masë e gjerë.

Falë lidhjes me djalin e Ilirit dhe Gilit ajo u bë e përmendur mjaft shumë në mediat rozë.

Është aq moderne saqë di si të kthejë venendjen kah vetja, pa u munduar shumë.

Bukuroshja ka sjellë foto sot nga Dubai, meqë rast mori mjaft vëmendje.

E në anen tjetër Roberti vazhdon të mos jetë i ekspozuar në mediat rozë.

Me gjasë po i mjafton aktiviteti i të dashurës.

SHPËRNDAJE