0

Ishin rolet e ‘Sinanit’ dhe ‘Jasinit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ato që i bashkuan dy aktorët turk, Alp Navruz dhe Idris Taskan.

Me këto role ata u bënë shumë të njohur dhe të pëlqyer në publikun turk dhe atë të huaj.

Edhe në publikun shqiptar ata u bënë të njohur po më këto role.

Ndonëse në serial ata janë gjithmonë në mospajtime, në serial ata duket se janë shumë shokë të mirë pasi takohen vazhdimisht./ORAinfo/

SHPËRNDAJE