0

Nexhati ndan imazhin më të mirë me familjen.

Nexhati është një ndër emrat më të njohur në skenën muzikore.

Ai duke qenë aktiv në skenën muzikore, mbetët një emër i dalluar në të gjitha aspektet, shkruan Kosovarja.

Këtë herë, në një imazh bashkë me familjen e tij Nexhati shfaq lumturinë që ka pranë gruas dhe fëmijëve.

Komentet e shumta poztive nuk mungojnë në imazhin që kanë shkrepur familja Osmani.

SHPËRNDAJE