0

Jemi në muajin kur klasay e dymbëdhjeta përfundojnë shkollën e tyre të mesme dhe ceremoni përfundare e këtij rrugëtimi është mbrëmja e maturës.

Dy maturantët në shkollën ‘Eqrem Qabej’ në Prishtinë vodhën mbrëmjen me paraqitjen e tyre, shkruan GazetaAlo.

Bleon Veliu dhe Loresa Azemi, janë çifti që morën vëmendjen e e të gjithëve në natën e maturës.

Loresa me fustanin e saj ngjyrë argjendë rrezatoi bukuri mbrëmjen e saj më të vecantë të shkollës së mesme.

Bleon Veliu gjithashtu në krah të vajzës dukej për mrekulli.

SHPËRNDAJE