0

Dasma e djalit të Remzies, momenti kur gjyshja i hedh para dhëndrit.

Në Prizren po vazhdon dasma e djalit të këngëtares Remzie Osmani.

Të pranishmit po argëtohen me këngët e shumë këngëtarëve, koleg të Osmanit.

Ndërkohë më poshtë mund të shihni momentin kur dhëndri, Hamza Hamzaj, merr bekimin dhe para nga gjyshja e tij.

SHPËRNDAJE