0

Roli i ‘Jasinit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ e bëri të njohur aktorin turk Idris Nebi Taskan.

Ai arriti që në moshë fare të re të bëhet tëjet i njohur jo vetëm në publikun turk por edhe më gjerë, përcjell ORAinfo.

Po me këtë rol u bë i njohur dhe tejet i pëlqyer edhe në publikun shqiptar,

Ai konsiderohet edhe si një ndër aktorët më të bukur turk, mirëpo, e dashura e tij duket se e lë në hijë atë me bukuri./ORAinfo/

SHPËRNDAJE