0

Hyrja brenda me këpucë në një familje skamnore e Leonora Jakupit ka qenë kryetemë e mediave gjatë javës së kaluar.

Për këtë gjë është deklaruar edhe Halil Krasniqi, me të cilin atë ditë Leonora ishte në vizitë tek ajo familje.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/leonora-jakupi-keshtu-mbulohet-me-bore”]

Kastrati tha se Leonora nuk hyri qëllimisht me këpucë në atë shtëpi, porse familja e kanë futur me zor brenda.

E kemi pasur në emisionin e kaluar Leonora Jakupin, që e përshëndes dhe e falënderojë shumë që ka marr mundin me qenë me neve javën e kaluar në disa aktivitete tona. Është bërë tepër e madhe këpucët e Leonores dhe pse ka hyrë brenda me këpucë. Unë nuk dua që ne si ‘Jetimat e Ballkanit’, nuk kemi hyrë kurrë edhe kur ka pasur paragjykime për neve. Unë kam qenë prezent kur familja nuk ka pasur shans me e heq këpucët Leonora se e ka marrë familja me zor e ka shti brenda, tu thanë na erdh dita me ju pa”, ka thënë Kastrati, në një emision televiziv.

SHPËRNDAJE