0

Gresa shumë e afërt me kunatën e saj, Leartën.

Reja e këngëtares Shyhrete Behluli, admirohet nga kunatat, të cilat e kanë edhe shoqe e edhe nuse të vëllait.

Se ato shkojnë mirë mes vete, kjo është mëse e dukshme, shkruan Kosovarja.

Sapo Learta është kthyer nga Gjermania, janë shpeshtuar edhe postimet në rrjete sociale nga ana e saj, e ku në secilën foto reja e famshme e estradës po shkëlqen.

Familja Salihu kanë organizuar një ndejë të bukur për festën e ditëlindjes së Kushtrimit dhe në këtë foto afërsia e Gresës me nusen, kunatën dhe vëllain, është mëse e dukshme.

SHPËRNDAJE