0

Gold Ag tregon çfarë dhurate i bleu djalit.

Mbrëmë në emsion këngëtari ku ka folur rreth jetës së tij private.

Goldi ka treguar edhe dhuratën e parë që i ka bërë djalit të tij, Guerilit.

Ai ka folur edhe bashkëshorten e tij dhe takimin e tyre të parë.

SHPËRNDAJE