0

Gili është një prej këngëtareve më të pëlqyera ndër vite në Kosovë.

Gjatë edicionit të “Prive” me 11 maj, këngëtarja shumë e dashur për ne Gili, ndau eksperiencën e saj me dietë dhe sa kilogrami i humbi për një kohë shumë të shkurtër.

Ajo tregon se si i ktheu formën e saj të dikurshme duke humbur 27 kilogramë për 4 muaj, e dieta që mbajti ishte pikërisht “The Paleo Diet”.

Kjo dietë përfshin një plan ushqimi bazuar në ushqime të ngjashme që kanë ngrënë njerëzit në kohën e paleolitit.

Në planin ushqimor të dietës përfshihen mishi, peshku, perime, arra dhe fara – ushqime që në kaluarën janë mbledhur nga gjuetia.

SHPËRNDAJE