0

Sa bukur vishet Gëzimja kur del për shëtitje me Emën.

Gëzime Krasniqi dikur ishte emër i panjohur.

Por lidhja dhe martesa me djalin e Remzies e bëri të njohur e shumë të përfolur, shkruan Kosovarja.

Ajo komentohet shumë edhe sa i përket pamjes së jashtme, sidomos për kaçurrelat dhe sytë e saj të bukur.

Gëzimja po ashtu pëlqehet edhe për stilin e veshjes, e cila shfaqet përherë me stil dhe elegancë të theksuar.

Ashtu si në këtë imazh tek sa shijon shëtitjen me Emën.

SHPËRNDAJE