0

Genta do e çmendë turkun me këtë pamje.

Këngëtarja Genta Ismaili ka kohë që ka zyrtarizuar lidhjen me biznismenin e njohur turk Husein Usta.
Tanimë janë bërë një çift mjaft i përmendur, ku të gjithë iu drejtohen Genta dhe Usta, shkruan Kosovarja.

Ndonëse me nacionalitete të ndryshëm por dashuria e tyre ka triumfuar mbi të gjitha, kështu duke i mposhtë të gjitha pengesat.

Ditë më parë u tha se Genta është shtatzënë, por këngëtarja ende nuk ka sjellë ndonjë imazhe me bark të fryrë.

E së fundmi, ajo përkundrazi i ka sjellë disa imazhe tejet unike, ku padyshim që edhe Ustën e ka mahnitur me gjithë këtë bukuri.

SHPËRNDAJE