0

Ky është djali i suksesshëm dhe i pashëm i Flora Brovines.

Flora Brovina padyshim është një figurat me jetëgjatësinë më të madhe në fushën e politikës.

Doktoresha e njohur kosovare, që pjesën më të madhe të jetës e kaloj duke punuar për çështjen e Kosovës, në karrierën e saj ka pasur edhe mjaftë ditë sfiduese.

A e dini që Uranik Begu, i njohur si drejtor i Qendres Inovative në Kosovë është i biri i deputetes Flora Brovina?

Uraniku gjithmonë ka qenë aktiv, ndërkaq suksesin e madh në fushën profesionale e ka arritur me ICK, shkruan Kosovarja

SHPËRNDAJE