0

Këngëtarja kosovare pasi nisi bashkëjetesën i përvjel mëngët dhe hyn në magje.

Nuk ka shumë javë që Fjolla Morina nisi bashkëjetesen me partnerin e ri.

Këngëtarja e njohur duket t’i ketë përvjelur mëngët, për të treguar vetën e saj si kuzhiniere.

Ajo shihet duke përgatitur ushqime tradicionale, madje me plotë përkushtim.

Vlen të përmendim faktin se Morina është nënë e dy vajzave, pas të cilave duket të jetë shumë e dhënë.

SHPËRNDAJE