0

Fjolla nuse për merak në jelek të arit.

Fjolla Svirca është një ndër emrat më të njohur në shoëbizin kosovar.

Duke qenë një femër e mrekullueshme dhe me stil të veçantë ajo kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Përveç veshjeve të thjeshta ajo shkëlqen edhe në veshje tradicionale, duke shkëlqyer në jelek të arit.

Shikojeni se sa bukur duket këtu.

SHPËRNDAJE