0

Fryma e festave të fund vitit në familjen e Teuta Krasniqit.

Edhe një ditë kanë mbetur dhe në po lëmë pas muajin dhjetor të këtij viti.

Me të hyrë në dhjetor, në mos më herët shumë familje zgjedhin të dekorojnë shtëpinë për festat e fund vitit. Drita, dekorime e shkëlqim janë ato që bëjnë një ambient shumë të gëzueshëm teksa po lëmë një tjetër vit pas.

Edhe Teuta Krasniqi ka dekoruar shtëpinë, me ndihmën e dy vajzave dhe bashkëshortit.

Pema e Vitit të Ri ishte kompletuar kur ajo postoi disa fotografi në llogarinë e saj në Instagram, dhe e gjitha çfarë duhej ishte të vendosej edhe ylli i artë në maje të pemës.

Dhe këtë e bënë vogëlushet e shtëpisë teksa dhoma kumbonte nga lumturia dhe të qeshurat e tyre.

SHPËRNDAJE