0

Afra Saracoglu dhe Idris Nebi Taskan janë dy prej aktorëve më të njohur të kinematografisë turke.

Ata morën dy prej roleve kryesore në serialin e popullarizuar, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’, përcjell ORAinfo.

Në serial ata ishin të dashur, dhe duket se edhe në jetën e përditshme ata janë miq shumë të mirë.

E këtë e dëshmojnë fotot që i bëjnë bashkë kur takohën./ORAinfo/

SHPËRNDAJE