0

Është martuar Agnesa, motra e Granit dhe Taulant Xhakës.

Ishte vetë Agnesa, e cila i ka publikuar disa imazhe në rrjete sociale.

Ajo qe ka befasuar është se në fotot ku urohet për martesë, ajo shfaqet e veshur shumë thjeshtë.

Sidoqoftë në fotot e urimeve, nuk kanë munguar edhe urimet nga vëllezërit e saj, Taulantit dhe Granitit.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga momentet e publikuara nga Agnesa Xhaka.

SHPËRNDAJE