0

Këngëtarja kosovare, Fjolla Morina na prezanton me vajzën e saj të madhe e bukuroshe.

Skena muzikore kosovare ka nxjerrë shumë këngëtare të dalluar e emra të dëshmuar.

Padyshim një prej tyre është edhe Fjolla Morina, e cila ndonëse sjellë rrallë projekte muzikore, por kur e bën godet në shenjë, shkruan Kosovarja.

Fjolla konsiderohet edhe si një këngëtare e bukur dhe mjaft seksi, me linja trupore bombastike.

E ngjashme si mami qenka edhe vajza e saj e madhe Lediana, të cilën sot na e prezanton vet Fjolla.

SHPËRNDAJE