0

Ermali e shpreh mungesën që ka për motrën e tij.

Ermal Fejzullahu është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë aktiv me poza të ndryshme, ai kalon shpesh në lajm, shkruan Kosovarja.

Momentet e shumta këngëtari i publikon me familjarët e tij, duke shprehur dashurinë dhe lumturinë që ka me ta.

Këtë herë, me një imazh ai ka treguar se po i mungon motra e tij Bulza.

SHPËRNDAJE