0

Kjo është femra më e bukur në shqiptari për Ermal Fejzullahun.

Kur përmendet emri i tij, menjëherë na shkon në mendje zëri dhe talenti që e ka, duke u bërë pjesë e skenës muzikore qysh në moshë të re.

Këtë talent e ka trashëguar nga babi, këngëtari legjendar Sabri Fejzullahu me të cilin ka sjellë bashkëpunime të shumta.

Ermali, si gjithmonë është mjaftë i afërt me ndjekësit e tij, ku së fundmi hapi një pyetësor teksa i ka lenë të lirë fansat ta pyesin atë së çfarë duan të dinë më shumë rreth tij.

Sa i për këtë raporteve me fytyrat publike ai u pyet se si qëndrojnë raportet e tij me lojtarin Granit Xhaka në të cilën Ermali tha se ka raporte të mira me të, është djalë i mirë dhe e ka shumë shok.

Një pyetje që zgjoj kureshtje nga fansat ishte po ashtu mendimi se sipas tij, cila është femra më e bukur shqiptare.

Përgjigja e tij nuk mungojë duke thënë se femra më e bukur është Nera Fejzullahu, gjegjësisht nëna e tij.

SHPËRNDAJE