0

Lediana dhe Mevlani çift pas dy jave, kështu thotë Eri.

Edhe pse i pëlqente Lediana dhe duket se edhe ajo kishte fillimisht ndjenja për Erin, megjithatë duket se gjërat po shkojnë drejt një çifti si Lediana-Mevlani

Megjithatë, Eri mendon se ky është vetëm një skenar i emisionit “Për’puthen” dhe se ata do të dalin pas dy jave si çift nga emisioni.

Por, Eri mendon se që lidhja e Ledianës dhe Mevlanit nuk është serioze.

“Është skenar dhe për atë këtu do jemi. Për dy javë ata do dalin çift bashkë, ta garantojë unë këtu do jemi”.

SHPËRNDAJE