0

Shkoi në ‘It’s My Love’ për të gjetur burrë, Erëza pranon se ishte e martuar dhe ka fëmijë.

Kandidatja e “It’s My Love” Erëza ka treguar se e kishte një martesë të dështuar dhe ka një djalë me ish-burrin e saj.

21-vjecarja këtë e ka pranuar në një video live në Instagram.

Të njejtën e ka pranuar edhe në emisionin e kësaj jave.

Ajo ka thënë se djali i saj është tre vjeçar.

“Është një gabim që unë e kam bo, nashta”, ka thënë ajo.

SHPËRNDAJE