0

Engji duket si zonjë e rëndë në këtë fustan.

Engjëllusha po vazhdon të na befasojë me paraqitjet e saj.

Duke përshtatur veshjet me sezonin e festave të fundvitit, duket se ka vendosur t’ia marr ndriçimin edhe dritave të vitit të ri, shkruan Kosovarja.

Së fundmi pozoj e veshur me një fustan të shkurtë duke vënë në pah bukuritë që i posedon.

Aty u shfaq e re e bukur dhe mjaftë joshëse, ku si gjithmonë kujdeset të shfaqet si zonjë e rëndë

SHPËRNDAJE