0

Engji sjellë një modë të rë në stilin e veshjes.

Engjëllushë Salihu ndonëse nga fëmijëria nisi të merrej me muzikë por famën e madhe e arriti tani si vajzë e rritur.

“Kanagjeqi” është kënga që e ngriti në sytë e publikut dhe e bëri emër favorit të skenës muzikore shqiptare, shkruan Kosovarja.

Përveç këngëve solistike Engji ka edhe bashkëpunime me nënën por edhe me këngëtarë tjerë, vlen të përmendet ai me Afrim Muçiqin.

Ndërkohë sot Engji ka pozuar në sallonin e Njomzës por vëmendje mori veshja saj.

Asaj nuk i penguan ‘hollohopnet’ ti kombinojë me papuqet e saj me gurë të ccmuar.

SHPËRNDAJE