0

Valltarja e klubeve të natës Donjea Kosumi e njohur si ‘Kallashi’, është një nga personazhet më të njohura kosovare.

Ajo e ka pranuar që është bërë e famshme falë të pasmeve të saj. Dhe, po, ky është një fakt i pa mohueshëm, shkruan Kosovarja.

Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi u aktualizua jashtë mase falë linjave të saj bombastike dhe dridhjeve të të pasmeve.

Historia e vajzës që fillimisht u prezantua si vëllatare e më pas si këngëtare, ka bërë shumë jehonë në media. Ajo ka treguar se është rritur në jetimore, shkruan Kosovarja.

Donjeta, apo Kallashi e sotme, thotë se ndjen mallë për të ëmën, për një përqafim të saj. Me gjasë, kjo është edhe ëndrra e vajzës që u shndërrua në më të përfolurën e medias për një kohë të gjatë.

SHPËRNDAJE