0

Elita ndan momentin më të mirë me fëmijët.

Elita Rudi është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë e dalluar në shumë aspekte, ajo në shumë momente duket bukur dhe e veçantë, shkruan Kosovarja.

Me lumturinë që ka bashkë me fëmijët, gjithmonë shfaq lumturinë që ka me fëmijët.

Këtë herë, qysh në mëngjes ka publikuar një imazh të bukur dhe djalit dhe vajës.

Për më shumë, shikojeni.

SHPËRNDAJE