0

Afra Saracoglu dhe Idris Nebi Taskan janë dy aktorë turk që me rolet e tyre arritën të jenë shumë të njohur e të pëlqyer jo vetëm në Turqi por edhe në shumë vende të tjera të botës.

Në publikun shqiptar ata u bënë të njohur me rolin e tyre të ‘Egjes’ dhe ‘Jasinit’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’, përcjell ORAinfo.

Edhe pse në serial na paraqiten si dy personazhe që janë në konflikt të vazhdueshëm edhe pse e duan njëri-tjetrin, në jetën reale ata janë miq shumë tëmirë.

Ata madje edhe I kanë bërë follow në Instagram njëri-tjetrit./ORAinfo/

SHPËRNDAJE