0

Sa bukur duket në këto komplete Edona.

Edona Llalloshi shumë herë e dëshmon që është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Përpos zërit të veçantë, ajo ka një stil unik, shkruan Kosovarja.

Me veshje të ndryshme, këngëtarja shpesh është në krye të mediave rozë.

Sot, me komplete të bukura dhe të veçanta, ajo duket mahnitëse në imazhin e postuar.

Për më shumë, vlerësojeni edhe ju.

SHPËRNDAJE