0

Korab Shaqiri është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë.

I biri i këngëtarit Ilir Shaqiri është formuar shumë mirë profesionalisht, andaj çdo këngë e tij është vlerë në vete.

Korabi disa herë është përfshirë në thashetheme, ndonëse dikur nuk është se e shihte shumë të arsyeshme ti demantonte lajmet që dilnin për të.

Thashethemet e fundit lidheshin me ndarjen e këngëtarit nga e shoqja. Sigurisht, të gjitha fjalët ishin veç fjalë.

Ndryshe, e shoqja e këngëtarit po duket shumë bukur dhe më e freskët se asnjëherë më parë.

SHPËRNDAJE