0

Roli i ‘Jagizit’ në serialin e njohur ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ e bëri të njohur aktori, Caglar Ertugrul.

Suksesi I tij me këtë serial dhe të tjerë ishte I madh si në Turqi ashtu edhe më gjerë, përcjell ORAinfo.

Edhe në publikun shqiptar u bë i njohur po me këtë rol.

Njihej si një prej aktorëve më të bukur të serialit, dhe duket pas serialit ai është zbukuruar edhe më shumë e këtë e vërejmë në fotot që i publikon./ORAinfo/

SHPËRNDAJE