0

Dy konkurrentët e ‘Përputhen’ kërkojnë falje, u takuan jashtë emisionit.

Vetëm një ditë pasi moderatorja Bora Zemani tha se nëse thyhen rregullat e emisionit ‘Përputhen’ do të ketë penalizime, vajza e re Aristela doli se kishte gënjyer.

Në rrëfimin e saj Aristela tha se nuk kishte takuar asnjë nga konkurrentët e Përputhen jashtë emisionit.

Megjithatë në faqen zyrtare erdhi një video ku dukeshin së bashku në një lokal me Kristianin, me të cilin kishte një takim dje.

Të dy konkurrentët kërkuan falje për atë që kishte ndodhur dhe thanë se aty ishin për një promocion të një lokali.

SHPËRNDAJE